10.1.2009

Juomapeli

Joulun alla tuli ostettua uusi taskukello. Neuvostoliittolinjalla pysyn edelleen, sillä kyseisen nauriksen kellotaulu on koristeltu Leninillä. Olen melko tyytyväinen, arkikäyttöön erittäin sopiva vedettävä kello. Kaupantekijäisiksi sain myös toisen, hyvin tyylittömän, kalastajakellon joka kaiken lisäksi toimii pattereilla. Yritys päästä siitä eroon on kova.

Uusi taskumattikin tuli ostettua, neuvostohenkinen luonnollisestin. Joskus käy niin että pitäisi päästä baariin pohtimaan tilannetta mutta Tillikka ei ole lähettyvillä. On siis hyvä pitää taskumattia povarissa. Seuraava idea ei lähtenyt kuitenkaan taskumatista vaan julkisista liikennevälineistä.

Minuahan ei kännykkä keskustelut häiritse. Lähinnä on viihdyttävää kuulla kun joku kertoo panneensa naapurin anopin koiraa. Sen sijaan nykynuoret jotka kulkevat ympäriinsä luurit korvilla ovat raivostuttavia. Yleinen trendi tuntuu näes olevan se, että musiikkia soitetaan korvalapuillakin niin lujaa että koko bussi kuulee. Eivätkä ne yleensä edes kuuntele musiikkia, vaan jotain niin kutsuttua "raskasmetallia" ja muita lisäaineita.

Olenkin ajatellut että aina kun sellainen jäpikkä kävelee bussiin niin voisi ottaa vähän huikkaa. Parempi vaihtoehto olisi tietenkin hiipiä taakse ja pamauttaa vintti pimeäksi. Helppo homma kun eivät kuitenkaan pysty havainnoimaan lähiympäristöään, mutta siitä voisi tulla sanktioita.

Ei kommentteja: