18.3.2007

Kadonneitä selityksiä

Mitäs ihmettä tämä on? Kirjoitin tämän eduskuntavaalien aikaan. Oletteko muuten huomanneet, että eduskuntavaaleilla oli paljon yhteistä hieman aikaisemmin ilmestyneen "Planar Chaos" MTG-sarjan kanssa. Molemmissa pantiin tutut tavatamerkit ja symbolit sekaisin. Löytyi keskustan ruusua kokoomukselta ja vihreitä ilmapalloja kaikilta. Täysin sama juttu MTG:ssä, jossa juttu toimi myös paljon paremmin.

Tiedän että sinä ainoa ja myös viimeinen lukijani olet katkera ja täynnä vihaa, koska blogi loistaa tyhjyyttään. Kaikki ei ole kuitenkaan sitä miltä näyttää. Viivästyksiin on syitä, joiden hyvyyden tai huonouden saat itse arvioida.

1. Minulla on
uusi kone. Niin, kannettava löytyy muttei kitaraa. Kuten huomaat sillä on ollut hyvin passiivinen vaikutus, vastapainoksi ostin tänään huuliharpun. Jos joku osaa soittaa tai antaa ohjeita otan ilolla vastaan.

2. Opiskelu (lopeta se nauraminen). Kyllä vain, koulu on vienyt aikaa. No, itseasiassa ilmeisesti kouluhommien välttely on vienyt eniten aikaa. Kuten myös vanhojen tanssit ja politiikka ja shakki ja lomat ja kaikki. Niistä on pitänyt kirjoittaa.

3. Sekaannukset. Osasta nykyisyyttä on tullut nyt historiaa. Minusta se on hyvä, toisista ei joten pidän matalaa profiilia. Myöskin Homokiraffin haastattelu on kadoksissa joten en voi postata sitä. Foorumeilla olen aktiivinen, joten miksi kirjoittaa tänne? No, tietenkin rahan vuoksi, Lordi Koppa foorumeilla elää.

Oikeastaan minun ei pitäisi enää julkaista tätä, mutta olkoon.

Ei kommentteja: