10.3.2008

Yleisön pyynnöstä, toinen kierros

"Kun ei ehdi nukkumaan/ Eikä pysty valvomaan"
-Hector,
Lady Jane

Minä olin tänään laittamassa jo pillejä pussiin, mutta päätinkin olla tekemättä sitä. Minulla olisi ollut perustelu. Ostin päiväkirjan. Kannessa lukee: "Shakespeare: La Tragedia Di Macbeth". Sivut ovat tyhjiä. Minä täytän ne. Tänne sitten kirjoitan niitä toisia juttuja.

Tänne ei ole vuoden vaihteen aikana oikein ollut aikaa kirjoittaa. Kuolemaa, nälänhätää, laneja, protua, nainen ynnä muuta vakavaa. Tosin joku random hippi nimeltä Miksu oli kirjoittanut tällaisen ihme jutun joka löytyi suomipelit.comin foorumeilta 07.01.2007. Se selittää jotain.Tai sitten ei.

"Takaisin helvetistä!


Nyt on sellainen rääkki ohitse, ettei mitään rajaa. Joulupäivänä sairaalaan, seuraavana ulos. Sitten päivän päästä mahakipu ja oksentelu alkaa taas takaisin. Siinä sitten katellaan muutama päivä ja kivut ovat mielettömät. Ilmeisesti umpisuolessa on jotain vikaa, joten leikkaukseen vaan (jos nyt kuitenkin katsottaisiin yön yli ja aamulla katsottaisiin uudelleen tilannetta)".

Niinhän siinä, sitten kävi. Umpisuoli oli puhjennut. Sitten sitä maataan loma loppuun Tampereen siellä isossa sairaalassa (lasten & nuorten kirurgisella osastolla-tai jollain). Lääkkeitä tuli tietenkin koko ajan oikein olan takaa, ihan tokkurassa sitä suurimman osan ajasta oli, onneksi. Mitään ei saanut syödä, eikä aluksi edes juoda. Tiputuksella vaan, onneksi sain edes morfiinia.

Puoleentoista viikkoon en ole syönyt, Uudenvuodenpäivänä taksi ajoi Tampereelta Jyväskylään, mutta turhaan, ambulanssiinhan sitä taas jouduttiin. Ja tähän väliin huomautan, että kyllä se Tampereen sairaala oli parempi, täällä potilasvaatteetkin on hommattu ilmeisesti Auswitchista, samaten sängyt.

Tiputus ja muut lääkkeet jatkui, tosin kipu ja oksentelu oli taas palannut ja koeviikko päällä. Eikä ruokaa, muille huoneen potilaille sitä annettiin, marjakiisseleitä, mehukeittoja. Argh! Arvaa vain nousiko vesikielelle, vaikka ei voinut syödä.

Nyt se on kuitenkin ohi. Tänään pääsin pois. Syödä pitää varovasti, seksi tai muuta rankkaa liikuntaa ei saa harrastaa kuukauteen."

Ei kommentteja: