18.4.2007

Näin innolla revitään maahan, poltetahan työmme kallista tulosta!

En ymmärrä, olin tunnin selaamassa risingshadowia ja kirjoitin samalla kolme lausetta "Leipä, aikamme vitsaus"-juttuun, jonka muokkasin aiemmin julkaistakseni sen koulunlehdessä. Jeps, olen lehden virallinen kommunistitoimittaja.

Tässä on kuitenkin moraalinen ristiriita. Puolet kirjoittamistani jutuista on kirjoitettu jo aikaisemmin (ja osa julkaistu täällä), joten niiden tekemiseen ei ole mennyt aikaa hirveämmin. Toistaalta, jos haluan kurssin tarvitsen vähintään 35 tuntia, siis 35 tuntia lehden tekoa. Tähän lasketaan se jos käyn painamassa kopiokoneennappeja painopäivänä.

Rehellisesti sanottuna, minulla on ehkä mennyt noihin neljään juttuun puolitoistatuntia. Ensimmäistä prosessoin päässäni aiemmin viikolla, kuten muitakin, ja ne kaksi olivat vanhoja. Tietenkin voisin lisätä tähän sen ajan, jonka käytin Civilzation kolmosen pelaamiseen kirjoittamisen siasta. Voisi olla myös hyvä tuplata se koska ne olivat yötunteja. Lisätään joukkoon se tunti joka meni niihin kolmen lauseen uudelleen kirjoittamiseen, sekä tietenkin lehtipalaverit. Eiköhän myös tämän voisi sijoittaa mukaan?

Se pyöristyy sopivasti varmaan johonkin kymmenen tunnin tienoille. Ymmärtäkää, minulla ei ollut vaihtoehtoja, kirjoittamiseen käyttämäni aika on suhteellista, eikä sitä voi mitata. Koneen ääressä istuminen on se pienin osa (ööh).

Muutamia vähäpätöisimpiä uutisia.

1. Laulukurssi on kasvattanut äänialaani noin puolitoistasenttimetriä. Ihanaa.
2. Porvarihallitus rahoittaa hippikommuuneja, siis minun serkku muutti. Eikä mihinkään opiskelijakämppään vaan ihan omaan taloon, jonka vuokran valtio kustantaa, ja jossa hengaa Iisalmen huonompi puoli.
3. Protu lähetti salamurhaajia kimppuuni. Selvisin voittajana.

Ei kommentteja: