7.10.2008

Tetsaillen

Nyt kun kaikki Potterit ovat ilmestyneet suomeksi pystyin lähtemään Voldemortin sotaan ilman pelkoa spoilauksista. Odotus on ollut pitkä ja harras, ja nyt se on ohi.

Olin Benjy Fenwick. Joku satunnainen aurori, mutta silti ihan kova jätkä. Suhtauduin muihin yleisen sarkastisesti enkä halunnut sotkea työasioita ja ihmisuhteita. Ehkä siitä syystä jälkimmäisiä ei hirveämmin ollutkaan...

No paikan päällä meidät lähetettiin ensimmäiseksi kartoittamaan metsää. Suurin osa ajasta itseasissa kuluikin siihen. Pimeiden ryteiköiden ja suppien läpi kulkemiseen. Tunnelma oli loistava, jossain pimeässä piileskelisi ainakin Lestrangen-suku ja Harmaaselkä. Ei siis ihme, että jokaisen rasahduksen, valonvälähdyksen tai huojuvan puun kohdalla heittäydyttiin maahan.

Loppujen lopuksi ryhmämme ei löytänyt yhtään ketään, paitsi ryhmänjohtajamme Amelia Bonesin veljen ryhmän ja muita auroreita. Viimeisen puolituntisen aikana tosin mekin näimme, tai siis kuulimme toimintaa. Vangitut kuolonsyöjät olivat yrittäneet paeta kellarista. Meidät oli kuitenkin käsketty vartioimaan metsää. Sain myös esimerkin piiloutumisen helppoudesta kun nojasin puunrunkoon joka paljastuikin velhoksi.

Hirveä kuohunta ja häslinki oli kuitenkin aina loppuun asti päällä, tylsää ei ollut. Hahmoon pääsin todella sisälle kuitenkin vasta puolessa välissä, metsässä tetsailun aikana ei hirveämmin rupateltu vaan keskittyminen meni siihen.
Olen tyytyväinen. Halusin rymytä metsässä ja sitä sainkin tehdä yllin kyllin, tosin viholliskontakti olisi ollut ihan piristävää. Toisaalta en kastunut tai kuollut. Tänne haluan uudestaan, sotiminen on aina hauskaa. Metsärymyilyihin lähden aina mieluusti. Tosin en Lappeenrantaan enää koskaan, kulku-yhteydet on surkeat ja paikan päällä ei ollut suihkuja tai mikroa.

Pelaajat olivat suurilta osin periaatteessa tuttuja, tosin hp-pelaajat ovat aina jääneet jotenkin etäisiksi. Ehkä olin imenyt Benjyn vaikutteita itseeni mutta hirveästi kehenkään en luonut kontaktia. Tosin olihan siellä muutama hyvä tuttua ja yksi onnistunut uusi tuttavuus joka on ihan hyvä saldo. Näihinkin suhtauduin jostain syystä melko Benjymaisesti.

Ei kommentteja: