30.9.2009

Minähän en ole...

hirveän isänmaallinen. Sen verran että kotimaista musiikkia kuuntelen, hyville kavereille armeijaa suosittelen ja vihaan Keskustapuoluetta. Nyt minua sapettaa että olen nykyinen pääministeri on syntyisin samasta kaupungista kuin minä. Eihän Vanhasen niljakkuus ole mitenkään uutta. Kansan olisi jo Jäätteenmäen kohdalla pitänyt tajuta että jokin tuossa puolueessa mättää. Turha toivo.

Minä en vaadi uusia vaaleja, kunhan vain kepulaiset savustettaisiin ulos hallituksesta. Vanhanen tekee itsestään melko säälittävän pitäessään kiinni paikastaan koska "legimeettejä syitä eroon ei ole". Vastahan täällä erosi ministeri kehnon naismaun takia(jotta tilalle saataisiin eurooppalaismielinen ulkoministeri). Euroopassa on erottu vähemmästäkin ja itämaillä hirtetty.

Haluaisin tietää miten on mahdollista että Vanhanen pystyy yhdistämään sanan "hyvämaineinen" itseensä tai muihin kepuleihin?

2 kommenttia:

Ranmoth kirjoitti...

Semihauska oli hesarissa kun oli aukeaman verran vanhasta, jou tiivistelmä oli haastattelussa joka tehtiin kun mies pääministeriytyi, siihen aikaan ei kuulemma olisi virkaan varsinaisesti tahtonut, mutta ilmeisesti vähän tahtoi kuitenkin. On se hassu mies

Miikael "Kosmos" Saaristo kirjoitti...

“Minusta riittää, että ministeri osaa tehtävänsä, on hyvämaineinen ja mikä tärkeintä – nauttii eduskunnan luottamusta ja ministerin tehtävän vastaanottaessaan uusi ministeri vannoo vaativan tuomarinvalan. Tämän rinnalla inhimillisiä heikkouksiakin saa olla."

Pari vuotta vanha lainaus Vanhaselta. Jos se nyt on tuota mieltä niin miksi edelleen ministerinä? Tai ylipäätään kukaan kepulainen.