15.8.2007

Länsirintamalta ei mitään uutta

Jep, rintamalla on ollut aika hiljaista viime aikoina. Elokuvia on tullut katseltua ja ropeconissa käytyä. Suurena pelien ystävänä olin hieman pettynyt kun löysin itseni useimmiten boffoturnauksesta, livebloodbowlista tai tanssimasta (tosin se vuoropohjainen ff-larppaus oli ihan kool).

Tosin en minä kyllä muista yhtään mitään koko kesästä. Hyviä syitä kuitenkin oli olla kirjoittamatta. Esmes Länsirintamalta ei mitään uutta. Yläkoulusta lähtien oletin sen olevan Tuntemattoman sotilaan veroinen tiiliskivi, mutta kyseessä olikin mukavan kevyt pokkari.

Karua tekstiähän se oli, muistutti paljon tuntematonta, ainakin hahmojen osalta. Oli siellä Rahikaiset, Koskelat ja muut, jopa se kohta missä ihmeteltiin hevosten paikkaa sodassa. Eniten yhtäläisyyksiä löytyi kuitenkin sodasta, joka on aivan yhtä järjetöntä, satunnaista ja kaaoottista molemmissa.

War, war neve changes.

Oppikirjoissa on muuten oikeasti eroa, Galleri on huomattavasti helpommin omaksuttava kuin Kanal. Ainakaan se ei tartu niska-perse otteella kiinni, heitä katuojaan, hypi päällä ja totea ettet osaa.

Palataan asiaan, saatan kirjoittaa taas jotain ja kertoa salaisuuksia protun puistotapahtumasta. Kaikki kuitenkin alkaa jälleen alusta ja vanhojen tanssit tulevat taas (Kuten myös Higurashi). Onneksi on aikaa rentoutua Hotelli Harmoniassa ja Kuromarketin leivissä.


Ei kommentteja: