24.12.2014

Idiooteimmat miestyypit Internetissä


1. Kämppääjähomo

Mikään ei nosta tunteita pintaan, kuin jätkä joka istuu portaiden tai teleportin takana odottamassa rehtiä kaksintaistelua etsivää uhriaan.

2. AWP-homo

Yhdellä laukauksella tappavat tarkkuuskiväärit antavat epäreilun edun osaaville pelaajille.

3. Ryysihomo

Ryysääjät ovat keksineet että ylivoima on ylivoimaa eikä loppupelin yksiköistä tai korteista ole iloa kun neljä zerggiä laittaa tukikohdan Korvatunturilla pinoon ja pakettiin.

4. Homo_noob (uushomo)

Uudet pelaajat pilaavat muiden bisnekset toilailuillaan ja typeryydellään. Toisinaan myös kertovat kuinka ovat vuosikausia pelanneet samaa peliä ja ovat edelleen yhtä paskoja kuin aloittaessaan.

5. Valittajahomot

Osaavat yhden homman eivätkä sitäkään hyvin. Silti valittavat muille pelaajille jatkuvasti näiden paskuutta. Usein kyseessä on myös uushomo

6. TK_faggot

Kotimainen runous jättää usein huomiotta legendaarisen tapan kaikki-pelisarjan joka synnytti muun muassa legendaarisen japanilaistyylisen runon: "Vittu mä tapan kaikki. Ihan kaikki. Eläimet ja kaikki." Ikävä kyllä tiimikavereiden tappaminen oli huono vitsi jo 90-luvulla.

7. Homotryhardi

Pelien on tarkoitus olla hauskaa ajanvietettä missä minä voitan. Tryhardit ovat pahimpia sillä he eivät tätä ymmärrä vaan yrittävät voittaa pelaamalla paremmin.